tiistai 16. syyskuuta 2008

Seuramestaruusmöllit

Sunnuntaina meillä oli ohjelmassa JAT:in seuramestaruusmöllikisat. Päätin nyt rohkeasti lähteä kisailemaa Janenkin kanssa, toiveena yhtä helppo ja mukava möllirata kuin viime mölleissä olisi ollut tarjolla. No, totuus paljastui rataantutustumisessa. Harvoin on virallisissa kisoissakaan tarvinnut pähkäillä niin pitkään miten koiraa ohjaisi. Saati sitten kun ei olla Janen kanssa pitkiä ratoja tehty, niin ei ole oikein mitään hajua miten neiti toimii radalla. Mutta siis. Mehän tultiin vaan mölleihin pitämään hauskaa ja hakemaan mukavaa kisafiilistä. Tuloksista viis :D

Jane möllimestaruuskisa: tulos HYL



Kaikki meni muuten ihan hienosti, mutta Janen mielestä putket ja kontaktiesteet ovat aivan mahtavia. Se ei nyt taas ymmärtänyt, että kaikki aidat pitää suorittaa ennen putkeen menoa. Putkeen pitää siis sen mielestä mennä aina, kun sellainen näköpiiriin sattuu :D Kilpailimme siis ehkä todellisuudessa "päivän hauskin suoritus" -sarjassa ;) Ja myös minulla ja Janella oli hauskaa. No, siis tuolla neidillähän on aina hauskaa ja mikä olisikaan parempi kisafiiliksen kohotus, kuin käydä Janen kanssa radalla. Ei neidin toilailuja voi katsoa kuin hymyssä suin (huomatkaa vielä hieno karkaaminenkin radan lopussa) :D No, siis mihin olen iloisen suorituksen lisäksi tyytyväinen, on Janen upeasti onnistunut puomin kontakti ja vauhti. Kontaktilla käytin apuna kosketusalustaa, mutta todella lupaavalta alkaa jo pysähtyminen näyttää.


Jasu seuramestaruuskisa: tulos HYL



Jasun kanssa lähdettiin sitten iloisella mielellä seuramestaruusradalle. Rata oli aika vaikea meille ykkösluokkalaisille, koska se oli kaikille luokille sama. Heti alussa oli vaikea vienti aidalta putken vaikeampaan päähän. Tähän minun oli tarkoitus tehdä hieno kääntö ennen aitaa, mutta koska Jasu lähti ensin tsekkaamaan jotain keinulta, ohjaukseni herpaantui ja Jasu sujahti putken väärään päähän. No, tuli siinä hylkykin samassa hötäkässä, kun Jasu hyppäsi toisen aidan kahteen kertaan. No, jatkettiin iloisesti matkaa ja ihan hyvin muuten menikin. Ennen rengasta Jasu vaan kävi puomilla, koska en ollut suunnitellut kohtaa oikein rataan tutustumisessa. Ei silloin vaan käynyt mielessä, että puomi oli lähellä. Lopussa sitten kokeilin tehdä parit takaaleikkauksetkin, ne onnistui ihan hyvin. Ennen kepeille menoa ja viimeisillä aidoilla. Kepeille ohjaus siis onnistui hienosti ja keinukin meni, vaikkakin aika hitaasti. Kontaktit olisi tietty voineet olla paremmat, mutta en oikein ehtinyt palkata, kun namit oli ties missä taskun pohjalla. Mutta kokonaisuutena ihan hieno rata ja sekä oma että Jasun liike oli hyvä.

Ei kommentteja: