lauantai 20. syyskuuta 2008

Pieksämäen hallikisat

Ekat viralliset hallikisat Jasun kanssa tuottivat juuri niitä ongelmia, mitä ajattelinkin. Hallissa hajut tiivistyy vai miten pitäisikään sanoa. Eli kovasti maan hajut Jasua kiinnostivat, joka teki ohjaamisen todella vaikeaksi. Ollaan ehkä siinä pisteessä, että Jasu alkaa taas vähän kyllästyä hommaan, joka sitten ilmenee maan haisteluna ja komentamisena. Olisi ehkä aihetta pitää kisoista vähän luovaa taukoa.

Mini-1 A-agilityrata: ratavirhe 10, aikavirhe 25,63, tulos 35,63, sijoitus 5



Omaan toimintaani olen lähes täysin tyytyväinen radalla. En vaan oikein tiedä, mitä olisi ollut tehtävissä, kun Jasu lähti haistelemaan. Kutsuminen on silloin aika toivotonta. Kepeillä olin ehkä vähän löysä, joten päätin seuraavalle radalle tsempata ja ohjata vähän napakammin. Mutta ne kontaktit onnistuivat nyt mielestäni oikein hienosti! Oli suurta apua vähän ennen rataa muistutella ulkona harjoitusradalla vähän Jasulle, että kontakteilla pysähdytään. A:lla vauhtia on vaikeaa saada kokonaan pois ilman namia, mutta hidastamaan sain sen nyt ihan hyvin. Täytyypä alkaa ottaa harjoitusradalla käynti tulevaisuudessa mukaan lämmittelyihin. En ole sitä oikein aikaisemmin harrastanut, ettei Jasu bongaisi palkintoja tms.

Mini-1 B-agilityrata:
HYL



Toinen rata meni sitten hylyksi. Napakammin ohjaaminen ei oikein onnistunut, kun tyhmänä sitten alkaa hosua ja kiihdyttää vauhtia samalla. Jasu haisteli taas, mutta sain sen nyt kuitenkin mukaan. Mutta ongelmaksi muodostui taas (ylläriylläri) keinu. Ekalla radalla Jasu ilmeisesti taas päätti, että tänään keinu oli kamala, joten toista kertaa se ei suostunut keinulle tulemaan. Jälkiviisaana voin nyt sanoa, että olisi pitänyt lopettaa rata siihen. Jasu ei saisi nyt oppia, että keinua ei ole pakko suorittaa ja hauskanpito silti jatkuu. Seuraavan kerran kyllä nappaan kaverin kainaloon ja kävelen radalta pois, jos tämmöistä kieltäytymistä tapahtuu. Se olisi hyvä opetus Jasulle. No, loppurata menikin sitten ihan ok. Nyt kepit onnistui ihan hienosti, koska olin tosi napakka.

Ei kommentteja: