sunnuntai 7. syyskuuta 2008

HARMITTAA!!!

Tässä pika-analyysit viikonlopun kisoista:

Jyväskylä 6.9.2008

Mini-1 A-agilityrata: tulos HYL



Kaikki meni, vähän kökköä pujotteluun vientiä lukuunottamatta, ihan hyvin keinulle asti. Tulimme keinulle varmaan vähän liian kovaa, koska Jasun jalka lipesi ja se tippui alas. Olisi vaan pitänyt jatkaa matkaa, mutta otin asiaa sen kummemmin ajattelematta keinun uudelleen. Siitä sitten hylkäys. Jasu ei yrityksistä huolimatta suostunut menemään keinua, joten hinkkaaminen jäi kovasti harmittamaan.


Mini-1 B-agilityrata: tulos 5, aikavirhe -9,32, sijoitus 3

Tästä ei saatu videota, koska kamera teki tenän, mutta eipä tässä paljon kerrottavaa olekaan. Tosi helppo ja mukava rata, jolla ei ollut edes keinua eikä rengasta. Melkein arvattavasti menin sitten kämmäämään jotain ihan täysin typerää. Eli taas kepeille menon, kun menin sohlaamaan väliin enkä antanut Jasun mennä edeltä. Eli tästä saatiin sentään tulos 5vp, -9,32 ja sijoituimme kolmansiksi. Ihan kiva lohdutuspalkinto sentään. Mutta kyllä täytyy sanoa, että harmittaa ihan vietävästi, kun se nolla oli lähempänä kuin koskaan!


Herra Sasu esittelee palkintojaan

Laukaa 7.9.2008

Mini-1 A-agilityrata: tulos HYL



Ihan kunnioitettavasti selvittiin radasta A-esteelle asti. Keinunkin Jasu jopa meni tällä kertaa :) A:lla sitten Jasu tuli aika ylhäältä alas, eikä meinannut mennä seuraavaan putkeen. Hmm.. en oikein tiedä mitä tein väärin. Varmaan aloin jo leikata takaa liian aikaisin. Sitten tuli ihan älytön kämmäys kepeillä. Lähetys kepeille onnistui ihan hyvin, mutta sanoin ihan uskomattoman käskyn kun Jasu oli jo pujottelemassa. Sainoin sille, että "hae". Mitä ihmettä?? Mikä käsky se oikein on? Sitä Jasukin jäi ihmettelemään ja katsoi minua ihan hölmönä. Otettiin sitten uudestaan ja pujottelu sujui ihan hyvin, mutta Jasu jätti viimeisen kepin välistä. En sitä siinä hötökässä ehtinyt korjata, joten jatkettiin matkaa ja tulos oli hylky. Että näin.

Mini-1 B-agilityrata: tulos HYL



Nyt meno oli taas ihan sujuvaa, paitsi kepeillä Jasu skippasi taas viimeisen välin. Olin varmaan taas liian hätäinen ja menossa jo seuraavalle esteelle. Mutta sain korjattua sen nyt kumminkin. Sitten matka jatkui ihan hyvin keinulle asti, missä Jasu teki taas tenän. No, otettiin uudestaan, mutta pidätin Jasua niin paljon, että rintamasuuntani kääntyi taas väärälle esteelle. Joten Jasu luki aitaa, vaikka sen olisi pitänyt mennä putkeen. Eli siitä hylky. Jasu ei tajunnut tehneensä väärin, joten tyhmänä sitten lopetin ohjaamisen lopussa. Ääh.

Jälkeenpäin ajatellen olisi pitänyt ohjata keinulle oikeaa puolta, mutta sielläkin puolella oli kyllä yksi aita houkuttelemassa. Vaikeaa! Pitäisi vaan saada nyt nuo kontaktit ihan oikeasti kuntoon. Mutta sen ainakin nyt taas muistin, että Jasua pitää kannustaa enemmän keinulla ja möreällä äänellä. Jos lirkutan sille vaan jotain, niin se ei kyllä varmasti tule alas asti. Tämänhän hoksasin jo talvella treeneissä, kun keinu oli vielä suuri ongelma. Nyt kyllä tuntuukin, että ollaan menty sen verran takapakkia, että vanhat ongelmat ovat taas palanneet: keinukammo ja viimeisen kepin unohtaminen pujottelussa. No, alamäkiä ja ylämäkiähän tulee. Ja nollatuloksen metsästys jatkuu..

Laukaan kisojen jälkeen käytiin vähän rentoutumassa koirien kanssa paikallisella hiekkamontulla. Mukana oli parsonit Arttu ja Ulpu sekä meidän russet. Kyllä oli koirilla kivaa juosta oikein sydämen kyllyydestä. Alla kuva, johon mahtui jopa kaikki koiruudet. Henna ja Arttu starttasivat Laukaassa muuten ekaa kertaa. Hienosti parivaljakko suoriutui radoista, vaikka Arttu aika kuumana kävikin. Tuloksena heillekin kaksi hylkyä, mutta Henna oli oikein innoissaan ja tyytyväinen. Hyvähyvä :) Siitä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja: