maanantai 23. kesäkuuta 2008

Korpilahdella möllitokossa

Päätettiin rohkeina tyttöinä lähteä Annan kanssa möllitokoon Korpilahdelle. Anna osallistui siis koiransa Vienon ja minä Janen kanssa alokasluokkaan. Yllätykseksemme kisa vastasi täysin oikeaa tokokoetta ja siitä sai ihan oikean arvostelunkin :) Koiraa sai kyllä palkata liikkeissäkin, mutta se otettiin huomioon arvostelussa. Me päätimme palkata vaan liikkeiden välissä. Ennen kisaa oli juuri satanut ja nurmikenttä oli aika märkä. Meinasi jo aluksi kehän ulkopuolella treenaillessa usko loppua, kun Jane hyppi ja pomppi märällä nurmella lätäköitä väistellen. Seuraamisesta ei meinannut tulla yhtään mitään! Päätin sitten hakea parhaan superlelun taskuun. Sillä sain vähän intoa neidin menoon.

Lopulta kun meidän vuoro koitti, neiti yllätti meidät kaikki. Se olikin oikein reippaalla tuulella ja suoriutui liikkeistä todella mainiosti! Jopa 2 min paikkamakuu onnistui ensimmäistä kertaa :) Tässä analyysit jokaisesta liikkeestä ja osasta vielä videotkin:


Luoksepäästävyys 10
Jes! Jane malttoi istua nätisti paikoillaan, eikä alkanut tervehtiä tuomaria hyppimällä päälle :)

Paikalla makaaminen 10
2min paikkamakuun tavoite saavutettu! Juuri ajallaan ja mikä hienointa, vielä kilpailutilanteessa :) Kaksi koiraa karkasi rivin reunasta, mutta Jane makasi kuin viilipytty Vienon vieressä. Enkä edes jännittänyt ihan kamalasti ;) Olin aika luottavainen, että Jane hoitaa nyt homman kotiin.


Seuraaminen kytkettynä 9,5
Tuomari kehui kovasti Janen seuraamista. Siinä ei ollut kuulemma mitään vikaa. Omat U:n muotoiset täyskäännökset vain vähensivät pisteitä. Mutta siinä onkin nyt hommaa treenata nuo käännökset kuntoon!! En itse asiassa edes tiennyt, että ne pitäisi tehdä toisin.



Seuraaminen taluttimetta 9,5
Sama U-käännösongelma oli myös irrallaan seuraamisessa. Tässä liikkeessä myös Jane vähän hyppi minua vasten ja jäi haahuilemaan kääntyessämme oikealle. Sanoin myös vahingossa yhden käskyn liikaa, mutta tuomari ei tainnut kuulla sitä ;) Näistä virheistä huolimatta melkein täydet pisteet. Oikeassa kokeessa oltaisiin tuskin oltu noin armelijaita.




Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5
Liike meni muuten ok, mutta Jane nousi istumaan omia aikojaan. En siis ehtinyt sanoa istu-käskyä liikkeen lopussa.



Luoksetulo 9,5
Jane malttoi jäädä hienosti istumaan ja luoksetulossa oli taas astetta enemmän vauhtia (vaikka saisihan se olla vieläkin vauhdikkaampi). Huono perusasento vaan vähän rokotti pisteitä. Palkkasin Janen tuomarin merkin jälkeen lelulla.




Seisominen seuraamisen yhteydessä 0
Tämä liike meni nollille, niin kuin arvelinkin. Jane meni makaamaan. Mutta videolta huomaa, että se selvästi ajatteli kuitenkin seisomaan jäämistä.



Estehyppy 5
Hyppykin meni jotakuinkin niin kuin arvelinkin. Jane malttoi jäädä ihan hienosti seisomaan, mutta edellispäivän agitreenit taisivat muistua mieleen, kun este oli niin "kuumottava". Sehän sitten piti päästä hyppäämään toistamiseen. Tuomari antoi tästä kuitenkin pisteitä, joka oli minulle vähän yllätys.




Kokonaisvaikutus 10
Kokonaisvaikutelmasta saatiin täydet pisteet :)

Myös Annalla ja Vienolla meni liikkeet todella hienosti. Vienon estehyppy onnistui :) Se teki hiuksenhienon eron pisteisiin. Lopulta Anna ja Vieno päihittivät meidät kokonaispisteissä vain kolmella pisteellä ja sijoittuivat ensimmäisiksi. Me olimme sitten Janen kanssa toisia. Annan ja Vienon pistesaldo oli 167,5 ja meidän 164,5. Molemmat tulokset olisivat oikeuttaneet oikeassa tokokokeessa ALO1-tulokseen :) Aika hienoa! Tuomari sanoi, että eikun rohkeasti oikeisiin kokeisiin vaan. Loppukesästä olisi yhdet esimerkiksi Pieksämäellä. Harkittiin jo vähän sinne osallistumista. Mutta ensin pitää treenailla se U-käännös kuntoon..

Tässä vielä fiilistelykuva palkintojen kanssa. Hyvä me, hyvä tokokerho, hyvä russelit!! ;)


1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Wau, hienoa menoa! Onnea ykköstuloksesta! Nyt vain ilmoittautuminen virallisiin kisoihin vetämään :-) Kyllä te osaatte!