maanantai 23. kesäkuuta 2008

Janen agitreenit ja mökkitreenailua

Sain torstaina houkuteltua Jeren mukaan agitreeneihin kuvaamaan. Treenailtiin Janen kanssa pujottelua ja pientä radanpätkää. Lisäksi yhdellä aidalla vähän harjoiteltiin kahdeksikkoa ja otettiin hyppykuvia ;)

Tässä siis vähän kuva- ja videomatskua treeneistä:



Tässä neiti malttoi jo vähän katsoa eteensäkin ;) Mutta oikeesti.. Kepit on nyt aika haastavassa vaiheessa. Jane pitäisi nyt saada katsomaan tosiaan eteensä. Se tuijottaa liikaa minua. Otettiin nyt käsky kokonaan pois ja naksutin käyttöön, kun kotona harjoiteltiin. Hidasta on ja tuntuu, ettei asia yhtään etene.. Mutta samanlaista se oli Jasun kanssa viime kesänä ja nyt pikkumies pujottelee kuin mikäkin mestari ;)



Uusia kuvakulmia aidalta

Sitten tehtiin sitä kahdeksikkoa. Ihan hienosti meni:


Pieni radanpätkä oli taas kaksi aitaa ja putki. Putken suulla piti leikata takaa, jonka kuvittelin olevan neidille vielä aika haastavaa. Hienosti homma kuitenkin meni:


Juhannukseksi sitten ajeltiin mökkeilemään Paltamoon. Sinnekin raahasin pari agilityestettä mukaan. Jane jatkoi pujotteluharjoituksiaan ja Jasun kanssa harjoiteltiin lähinnä irtoamista kepeille. Liikuin itse mahdollisimman vähän ja heitin lelun pujottelun jälkeen palkkioksi. Vautsi, kun Jasu oli taitava:

Ei kommentteja: