sunnuntai 30. elokuuta 2009

Reenailuja ja yhdet kisatkin

Viime viikolla tehtiin Janen treeneissä tämmöistä rataa:



Tämä oli varmaan yksi niistä harvinaisista kerroista, kun päästiin puhdas rata heti ekalla yrittämällä :D Pyysin kouluttajaa laittamaan salaa kosketusalustan puomin päähän. Pysähdys on kyllä Janella ilmankin sitä todella hyvä, mutta pitää välillä muistutella alustan kanssa. Ensimmäisestä putkesta pyöräytin Janen valssilla 8 aidan takaa 9 aidan siivekkeen taakse. Toimi ihan hyvin. Lopun ohjasin kokonaan suoran putken oikeaa puolta. Vauhtia oli ihan hyvin, mutta laajat käännökset vielä vähän hitaita.

Mentiin rata vielä toisen kerran, mutta niin kuin arvelinkin, kosketusalusta kuumotti Janea vähän liikaa. Nyt kun se tiesi sen olevan kontaktin lopussa. Tämän takia se meinasi karata kontaktille jo 4 esteeltä ja törmäsi renkaaseen :D Oikeastaan huvitti vaan tuollainen toilailu. En tajua mikä siitä alustasta on tehnyt niin kivan :D

Harjoiteltiin pikku radanpätkällä myös takaakiertoja. Ne meni tosi vauhdikkaasti. Hyvä Jane! Me ollaankin nyt harjoiteltu paljon kaikenlaisten esineiden kiertämistä. Lenkilläkin käydään tuolla järven rannassa kiertämässä puita ympäri :) Tässä video eiliseltä, kun harjoiteltiin penkin kiertämistä (isin hienosti kuvaama ;)):




Lauantaina meillä oli seuramestaruuskisat. Niistä ei oikeastaan sen ihmeempää sanottavaa. Ei olisi pitänyt lähteä ollenkaan. Jane nimittäin synnytti perjantaina koppaansa mun vesipullon ;) Eli se siis on ollutkin valeraskaana, niin kuin olen epäillytkin. Puhti oli sitten radalla ihan poissa ja Janella oli muut jutut mielessä. Kaivoi vaan odotteluajalla pesää autossa. Tehtiin kuitenkin ekalta hyppäriradalta tuskaisen hidas nolla ja päästiin jatkoon. Toisella sitten paketti levähti ja Jane haahuili niin, että saatiin 2 tai 3 kieltoa aikaan. Että näin tällä kertaa. Toivotaan, että vauhtia riittää ensi lauantaina omissa kisoissa, jotka onneksi ovat kyllä eri kentällä. Musta kun tuntuu, että Jane ei kulje treenikentällämme sen takia, kun se on täynnä aika isoja kiviä. Aina on ollut meno vähän takkuamista, kun ollaan kentän keskellä treenattu. Nyt on viime viikkoina kuitenkin vauhtia riittänyt ihan hyvin, kun ollaan oltu vähän syrjemmässä kaikkein kivikkoisimmasta kohdasta.

Jasun pitäisi nyt kanssa päästä keskiviikkona tositoimiin, kun mennään kokeilemaan vähän agia treeneihin. Ennen sunnuntaita pitäisi tehdä päätös, että lähdetäänkö piirinmestaruuksiin. Vähän kyllä mietityttää kaikki.

Ei kommentteja: