keskiviikko 12. elokuuta 2009

Mistä löytäisimme vauhdin?

Vähän jotenkin kummastuttaa, että mihin kaikki vauhti on Janen tekemisistä hävinnyt? Vielä vuosi sitten siinä oli intoa ja vauhtia, mutta nyt vauhti tuntuu olevan kadoksissa. Äärettömän nopea koirahan tuo olisi, kun vaan saisi siihen tekemisen meininkiä. No, toivotaan, että se lamppu vielä syttyy.



Meillä oli eilen treeneissä yllä oleva rata (jotakuinkin). Se oli Rauno Virran kurssilta. Käytiin ennen rataa tekemässä Janen kanssa keppejä ja sillä oli hirmuinen into päällä, mutta sitten taas into hävisi jonnekin. Jotenkin se ei vaan kestä vielä montaa toistoa peräkkäin. Lähdin kyllä sillä asenteella, että tehdään koko rata kerralla ja se on sitten siinä, mutta eipä se onnistunutkaan ja jäätiin hiomaan ongelmakohtia. Heti ekalla yrittämällä jäin jälkeen valssissa, jonka tein 2. aidan taa. Siitä sitten rata jatkui säätämisenä. Jälleen kerran pienet kieputukset osottautuivat vaikeiksi. Ennen 7. hyppyä tein pienen vekin, että sain paremman linjan Janelle 8. hypylle ja siitä sitten oli tarkoitus pyöräyttää A:lle. Pyöräytys vaan ei meinannut ottaa onnistuakseen, kun unohdin tehdä ne "pienet askeleet". Samat pienet meinasi unohtua jo 8. hypylle viennissä. Jännä, miten sitä ei osaa toimia, vaikka päässä on tarkka kuva siitä, että miten rata tulisi suorittaa. Kuhan saisin vielä pääni ja jalkani yhteistyöhön ;)

Rata jatkui sitten kinkkisenä vielä A:lta eteenpäinkin. Samat ongelmat jatkuivat, kun en oikein osannut taas asetella jalkojani ja käsiäni oikein. Janekin sitten vallan tylsistyi ja vauhti hidastui entisestään ja se alkoi luistaa hommista. Sitten oltiin jo voiton puolella kun sain sen lähetettyä putkeen. Loppusuoriakin pitäisi harjoitella. Se ei vielä oikein irtoa kieputusten jälkeen. Mutta ei sentään enää juokse esteiden ohi, että kai tässä on edistystä tapahtunut :D

Lauantaina olisi sitten kisat Kuopiossa. Saapa nähdä miten siellä kulkee. Jännistys alkaa jo olla melkoinen ;)

Ei kommentteja: