lauantai 15. elokuuta 2009

Kilpailukirja on korkattu :)

Tänään kävimme kisailemassa ihan ekoissa virallisissa kisoissamme Janen kanssa Kuopiossa. Olin ilmoittanut Janen kahdelle agilityradalle. Jännitti hirmuisesti, kun ei vielä ole oikein mitään havaintoa, että miten tuo koira kisatilanteessa kulkee. Tavoitteena meillä oli saada tulos kisoista. Kisat meni kuitenkin ihan yli odotusten :)

Jane mini-1 A-agilityrata: ratavirhe 5, aikavirhe -5,29, tulos 5, sijoitus 5.



Yllätyin ihan itsekin, että kuika Jane luki hienosti esteitä ja meni aika lujaa! Eipä siinä sitten muuta voinut, kuin nauttia menosta :D Kepeille ohjauksen vaan kämmäsin, kun menin sörkkimään väliin. Olisi pitänyt antaa sen vaan mennä itse, tosin mielestäni se ei nähnyt keppejä ollenkaan tuossa tilanteessa. Vielä kokemattomuuden puutetta. Mutta hitsi, kun olin iloinen! Ei siinä auttanut muu kuin nostaa seuraavalle radalle tavoitteeksi nollatulos.

Jane mini-1 B-agilityrata: ratavirhe 0, aikavirhe -4,27, tulos 0, sijoitus 3.



Jihuu! Ja sehän tuli sieltä! Uskomatonta! Pari pelastusta tuolla radalla tuli kuitenkin tehtyä, joten ihan täydellinen se ei ollut. Ja toki.. vauhtiahan saisi olla lisää.. Mutta eiköhän se sieltä vielä tule. Vauhtia oli kuitenkin nyt ihan erilailla kuin treeneissä!

Jane oli tosi väsynyt ratojen jälkeen, joten onneksi en ilmoittanut sitä hyppyradalle. Se paineli suoraan boksiinsa nukkumaan. Selvästi näkyi, ettei se vielä ollut tottunut kisaamiseen, alkoi väsyä ihan selvästi jo paikalla olemiseenkin. Pisti siis selvästi kaikkensa peliin radalla :) Mainio koira!

Nyt ollaan vihdoin kotona ja tosi väsyneitä molemmat. Tässä vielä kuva Janesta ensimmäisten agilitypalkintojensa kanssa:


Ei kommentteja: