maanantai 24. elokuuta 2009

Mistä näitä tuloksia oikein tulee?

Jopas nyt jotakin.. Saavutimme Janen kanssa eilen Keuruulla 1-tuloksen toisessa virallisessa tokokokeessamme :) Ja olisiko pisteet ja sijoutus voinut olla enää upeampi: 193/200, KP ja LUOKKAVOITTO! Kokeeseen osallistui 11 koiraa. Olosuhteet eivät todellakaan olleet ihanteelliset. Alkoi juuri sataa vettä, kun kehään menimme. Lisäksi Keuruun armeijalla oli käynnissä kovemman luokan sotaharjoitukset. Jane ei paljoa ampumisesta välittänyt, lähinnä vaan sitä potutti muiden koirien levoton käytös. Paikkamakuusta selvittiin kuitenkin kunnialla ja sitten sainkin pitää Janen kaukana muista koirista. Seuraamisista tuli vähän moitteita. Jane edisti vähän juostessa ja sivusuuntaista liikettä tapahtui jonkin verran. Mutta muun muassa täyskäännökset oli kuulemma upeita ja tuomari (=Salme Mujunen) piti kovasti koiran innokkaasta olemuksesta. Jäämisliikkeissä seuraaminen oli minusta aika huonoa, kontakti hävisi paikoin ja seisomaan jäänti olisi voinut olla nopeampi.. No, jos nyt siis jotain olisi voinut vielä parantaa :D Mutta muuten kyllä suoritukset oli kuulemma ihan lähes täydellisiä :) Tässä vielä pistesaldo kokonaisuudessaan:
  1. Luoksepäästävyys 10
  2. Paikalla makaaminen 10
  3. Seuraaminen kytkettynä 9
  4. Seuraaminen taluttimetta 9,5
  5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9,5
  6. Luoksetulo 10
  7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
  8. Estehyppy 10
  9. Kokonaisvaikutus 10

Kyllä täytyy olla jälleen ylpeä Janesta, joka jaksoi tsempata vaikeissa olosuhteissa. Viime aikojen treenit eivät ole todellakaan antaneet odottaa mitään tämän kaltaista. Hirveästi ollaan tahkottu jäämisliikkeiden kanssa. Välillä on tuntunut siltä, että tuo koira vaan näyttää mulle keskisormea ;) Mutta kai sitä koirakin toimii, kun itsekin jaksaa tsempata kisoihin. Alla kuva meidän pikku toko-otuksesta ja minusta upeiden palkintojen kanssa:

1 kommentti:

Niina kirjoitti...

Wautsi wau! Huippuonnittelut hienosta tuloksesta ja mahtavista pisteistä! Nyt vaan seuraavaa koetta heti perään, kun on putki näin mukavasti auki :-)
Terveiset Unnalta, Millalta ja meiltä kaikilta muiltakin :-)