tiistai 26. toukokuuta 2009

Uskomatonta, mutta totta!

Blogin päivitykset nyt vähän kulkee jälkijunassa, kun ohan tätä asiaa jo ehditty hehkuttaa vähän siellä sun täällä :D Eli niinhän siinä sitten kävi, että viime torstaina Pieksämäen kisoissa teimme Jasun kanssa heti ekalla radalla nollan ja nousimme samantien 3-luokkaan! Aamulla reissuun lähdimme Annen ja Vekku-nahkacollien kanssa. Heillä oli sama tilanne, että yksi nollatulos riittäisi luokkanousuun. Vähän salaa toivoimme, että jos tekisimme molemmat nollat, niin olisi hyvä jäädä 3-luokan iltakisoihin. Niinpä siinä sitten kävi, että Anne ja Vekku saivat myös ekalta radalta nollan :D Niinpä meillä vähän päivä venähti, mutta onneksi tätini asuu lähellä. Kävimme siellä vähän syömässä jäätelöä, kuivattelemassa sateessa kastuneita vaatteita ja uittamassa koiria järvessä.

Niin, sateen takia kisat pidettiin hallissa. Olin melko varma, ettei homma siellä toimisi, nimittäin viime syksyn Pieksämäen kisoissa Jasu haisteli hallissa aivan kamalasti. Mutta nyt päätin olla toiminnassani Jasun ajatuksia edellä. Päätin, etten anna sille tilaisuutta haistella. Napakka ohjaukseni toimi ja eka rata oli lähestulkoon yhtä hieno kuin lauantaina Jyväskylässä :)

Tässä tulos ja video radasta:

Jasu mini-2 A-agilityrata: ratavirhe 0, aikavirhe -2,49, tulos 0, sijoitus 1.



Illalla 3-luokan radalle starttasimme sitten luokkanousijoina ekana. Muutenkin päivän odottelu oli ollut aika pitkä. Nykäisin Jasun radalle suoraan boksista autosta ja se oli kyllä kieltämättä vähän ihmeissään, että "Mitä? Vieläkö tässä joutui hommiin??" Rata ei ollut hirmu vaikea, mutta en saanut kuitenkaan pidettyä pakettia kasassa. Tiukat käännökset muuttuivat valtaviksi kaarroksiksi, jolloin myös Jasun nenä putosi maahan. Huomasin myös, että tiukkoja käännöksiä kontaktiesteiltä meidän pitäisi nyt harjoitella. Hylky tuli, kun Jasu ampui A:lta suoraan väärälle aidalle. Mutta sinnehän minun rintamasuuntanikin osoitti.. ;)


Tässä vielä tulos ja video 3-luokan radasta (ohan siinä ihan hienoakin menoa paikoin):

Jasu mini-3 B-agilityrata: tulos HYL



..ja meidän nollakoneestahan piti tietysti ottaa palkintokuvia. Saaliina siis viikossa kerätyt nousutulokseen oikeuttaneet palkinnot :)



Ei kommentteja: