keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Päivitykset ei pysy perässä

Kauheesti kaikkea on tapahtunut taas, enkä ole ehtinyt tänne päivittää mitään. Agia ollaan treenailtu nyt varmaan jo vähän liikaakin ;) Hirmu kivoja treeniratoja on ollut molempien koirien treeneissä. Olen niitä paperille piirrellyt, mutta ei ole nyt jaksanut piirtää puhtaaksi. Janen ryhmä varsinkin on tosi mukava. Porukassa on muutama kokenut ohjaaja. Heiltä saa paljon hyviä neuvoja :) Jane alkaa jo irtoamaan esteille aika hyvin ja vauhtiakin paikoin on ihan mukavasti. Mutta vielä välillä vähän epävarmuus iskee meille molemmille ja homma tyssähtää johonkin käännökseen tms. Harjoitusta, harjoitusta. Nyt pitäisi kyllä tehdä vähän semmoisia ihan irtoamisharjoituksia, että nami on esteen takana. Tuntuu, että ollaan liikaa tehty pikku pyörityksiä, niin Jane jää helposti tuijottamaan liikaa minua.

Meidät valittiin Jasun kanssa edustamaan JATtia SM-joukkuekisaan! Aluksi meidän piti olla vaan varakoirakko, mutta kokouksessa oltiin päädytty siihen, että tulemme mukaan viralliseen kokoonpanoon. Aika jännää! Kisat on siis 13.6. Torniossa. Nyt ollaan käyty ahkerasti SM-porukan treeneissä viikonloppuisin. Tosi hyviä treenejä, jotka on antaneet paljon ajateltavaa. Ei ole kyllä mennyt ihan huipusti, ja monta juttua olisi, mitä pitäisi vielä ehtiä treenailemaan. Huh, jännitys alkaa jo nousta..

Janekin pääsi viime viikonloppuna treenaamaan. Oltiin Päivikin kurssilla, missä hiottiin taas perus ohjaustekniikoita. Ihan älyttömän hyvä kurssi! Nyt tiedän miten tehdään oikeaoppinen "huiskaus", pitkä peruutus ja siivekkeen ympäri pyöräytys. Nyt vaan kun saisi jalat ja kädetkin toimimaan ajatusten mukaan :D

Ainiin, käytiin eilen taas pitkästä aikaa myös viehejuoksemassa. Molemmat koirat juoksivat muutaman sadan metsin pyräyksen maastoradalla. Intoa oli taas molemmilla aivan mielettömästi :D Jasu vaan hukkasi vieheen pari kertaa juoksun aikana. Viehe kun ehti pysähtyä, niin silloin Jasu kadotti sen. Hassua. Jasu vaan jäi etsimään viehettä ja pyörimään radalle. No, sitten kun näytin sille taas vieheen uudelleen, niin pääsihän se taas vauhtiin. Jane juoksi tuttuun tyyliinsä hirmuista vauhtia ja oikein tyylikkäästi. Tyttö oli kyllä ihan puhki kun pääsi maaliin. Rojahti oikein hiekalle makaamaan. Myös Janen pentujen isä Jätkä oli juoksemassa. Sekin syttyi vieheelle oikein mukavasti :)

Tässä vielä muutama Jeren ottama kuva koirista SM-porukan treeneissä. Jane harjoitteli vähän noutoa ja pujottelua:
















..ja Jasu juoksi radalla:















Ei kommentteja: