tiistai 5. toukokuuta 2009

Kesäkauden avaus

..ja tietenkin satoi :P No, mutta se ei menoa juuri haitannut. Jasu oli tänään toipilaana, kun siltä poistettiin purentavian takia yksi etuhammas. Jane sai olla siis tuuraajana Jasun 1-2-luokan treeneissä. Meillä oli tosi kiva radanpätkä. Piti ihan piirtää siitä kuva:



Yllättävän hyvin homma sujui Janenkin kanssa. En vaan oikein tajunnut rataantutustumisessa varoa houkuttelevaa suoraa putkea. Sinnehän siis Jane sujahti heti kun tilaisuus koitti.. ;) Ekalla kierroksella tehtiin rataa ihan kilpailunomaisesti. Palkkasin kyllä Janen silti muutaman kerran. Tokalla kerralla sitten hiottiin ongelmakohdat kuntoon. Alkusuoralla ei ongelmia. Paitsi en vaan aluksi ohjannut kummallakaan kerralla muurille mentäessä tarpeeksi tarkasti. Puomin kontaktille pysähtyminen oli tosi hieno joka kerta!! Jee :) 7 ja 8 aidan väliin tein takaaleikkauksen. Se meni ekalla kerralla ihan persiilleen ja Jane sujahti putkeen, koska rintamasuuntanikin osoitti sinne päin.. Tokalla yrittämällä sitten hiottiin homma kuntoon ja todettiin, että sylikääntö sopii Janelle tosi hyvin. Sitä on varmaan hyvä käyttää tuon taipuisan tytön kanssa yleensäkin. Hyvä neuvo! :)

Mutkaputkeen Jane haki joka kerta tosi hyvin. Tai siis osasin ilmeisesti ohjata sen oikein. Ei mennyt väärään päähän kertaakaan. Kepeille se haki myös yllättäen tosi upeasti! :) Ja pujotteli joka kerta hienosti loppuun asti! Ohjasin kyllä siltä helpommalta, eli oikealta puolelta ja palkkasin pujottelun jälkeen. Toinen vaikea kohta oli valssi 11-12-aitojen välissä. Jane meni siinäkin TODELLA helposti suoraan putkeen (vaikka putken suu oli piilossa.. Ai mitenniin putkihullu?? ;)) Kun viimein sitten sain ajoituksen kohdilleen ja huomiosanalla Janen huomion esteellä, saatiinhan me homma toimimaan :) Loppupätkällä ei sitten ollutkaan suurempia ongelmia, kun vaan muistin ohjata muurille kunnolla.


Itsenäisenä kuja aitoja, missä piti tehdä takaaleikkauksia, valsseja ja persjättöjä. Me taidettiin ehtiä tekemään vaan parit valssit ja takaaleikkaukset. Vähän oli vielä nopeus kateissa ja muutenkin irtoaminen huonoa. Tämmöisiä pitää harjoitella. Ja miettiä oikeasti miten käskytän!

Tiistaisin mulla on sitten treenien jälkeen heti perään koulutus. Tosi mukava ja motivoitunut ryhmä! Ihan turhaan jännitin ;) Harmi kun en oikein taida ehtiä raportoida koulutettavien treeneistä, kun hyvä jos kerkiän omistakaan kirjoittamaan..

Ei kommentteja: