keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Jasu the Nollakone!!

Uskomaton tunne vieläkin, vaikka lauantaista on jo pitkä aika! Lyhyesti mainittakoon, että meidän yltiö häiriöherkkä sohvachamppioonimme Jasu yllätti omissa kisoissa tekemällä 3 nollatulosta peräjälkeen :D No, ehkä omalla toiminnallakin oli jotain osuutta asiaan.. ;) "Harmillisesti" vika nolla vaan meni tasan sekunnin yliaikaa. Muuten me oltaisiin noustu jo 3-luokkaan! No, eipä tuo kyllä yhtään fiilistä huonontanut. Yhtä nollaa lähdettiin hakemaan ja saatiin paljon enemmän. Nyt siis 3-luokka häämöttää enää vain yhden nollatuloksen päässä. Aika hurjaa! Torstaina on kisat Pieksämäellä, joten katsotaan miten käy. En kyllä elättele ihan hirveästi toiveita, nimittäin rata on koulutuskentällä ja siellä on epäilemättä paljon hajuja (viimeksi tuli yli 30 sekkaa yliaikaa :D). Mutta yritetään nyt parhaamme kumminkin :D

Tässä vielä videot ja fiilikset radoilta:


Jasu mini-2 C-hyppyrata: ratavirhe 0, aikavirhe -2,19, tulos 0, sijoitus 2.




Eipä tuossa oikeestaan muuta kommentoitavaa, kuin että ihan täydellinen rata, jos ei lasketa kolmanneksi vikalle esteelle ohjaamisen epäonnistumista :D Siinä persjättö vähän myöhästyi ja koira katosi hetkeksi. Mutta onneksi Jasu osasi mennä itse oikeaan suuntaan eikä esteen ohi :) Marski-russeli voitti meidät ajassa niukasti ja teki myös nollatuloksen. Onnea Marski-tiimiläisille!!


Jasu mini-2 A-agilityrata: ratavirhe 0, aikavirhe -0,35, tulos 0, sijoitus 1.



Meidän suoritus näkyy videolla suunnilleen kohdassa 1,56. Lauralle suuri kiitos kuvaamisesta!! Tuo oli kyllä ehdottomasti paras rata, mitä ollaan kisoissa koskaan tehty :) Mielestäni tässä ei tullut yhtäkään virhettä ohjauksessa. Keinu oli vaan aika hidas. Sitä pitäisi saada nopeammaksi, jos me sinne 3-luokkaan joskus päästään..

Jasu mini-2 B-agilityrata: ratavirhe 0, aikavirhe +1, tulos 1, sijoitus 1.

Tästä radasta ei ole videota. Mutta se meni jotakuinkin samalla tavalla kuin edellinen (oli sama ratakin, mutta nurinpäin). Vähän alkoi väsymys jo painaa jaloissa, mikä näkyi sitten ajassakin. Kontaktit otin aika varmistellen, joten niihin tuhrautui aikaa. Mutta ei se nolla kauaksi jäänyt! :D Muutama sadasosa kun oltaisiin kiristetty jostain :D Kun 0,99 vielä laskettaisiin nollatulokseksi.

Tässä vielä muutama Touhon ottama kuva ekalta radalta:










Ei sitten näköjään jaksettu ottaa Jasusta palkintokuvaa. Mutta aikamoinen kasa tuli roudattua palkintoja kotiin. Ja Jasu jos kuka oli aika liekeissä, kun pääsi palkintoja pokkaamaan :D Meidän hassu koira.

Ei kommentteja: