sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Sunnuntaitreenit

Janella alkoi uuden vuoden aikaan juoksut. Tylsää, nyt ei pääse muutamaan viikkoon treenaamaan. Jäi Hyvinkään 1.1. kisatkin väliin :( No, mutta Jasu saa taas tuurailla.



Tehtiin sunnuntai-illan ratoksi omissa treeneissä tämmöistä pätkää. Kouluttaja ei päässyt paikalle, joten ihan omatoimitreenit pidettiin. Kivan haastava radanpätkä oli edellisellä ryhmällä, joten päätettiin kokeilla samaa. Takaakierto hypyllä nro 9 oli hankala, mutta hienosti me se Jasun kanssa hanskattiin, kun ensin tajusin ottaa etumatkaa renkaalla. "Heitin" Jasun hypylle nro 6 ja juoksin kohti takaakiertoa minkä jaloistani pääsin. Sitten tuli hyviä persjättöharjoituksia siitä heti eteenpäin hypylle nro 10 ja keppien jälkeen. Hyvin onnistui kepeilläkin :) Nyt Jasu alkaa pujotella jo tosi varmasti, vaikka sisäänmeno pitää aina ohjata tarkasti, koska Jasu ei hae keppejä samalla lailla kuin Jane. Loppuradassa ei sen ihmeempiä ongelmia ollut. Hypyn nro 19 ohjasin niin, että otin Jasun vasempaan käteen edelliseltä hypyltä ja peruutin ja käännyin siivekkeen jälkeen. Hyvin onnistui niin. Jasu oli taitava <3

Lopuksi vielä laitettiin oikein kunnon hyppysuora kiertämään koko hallia. Toiseen päähän U-putki ja takaisin tultiin muurin, hypyn ja A:n kautta putkeen. Eka kierros meni vauhdikkaasti, mutta sitten Jasun vauhti alkoi vähän hyytymään. Toivottavasti ei sattunut mihinkään. Hyvin se kyllä loppuverkassa liikkui. Pitää nyt yrittää ottaa kuitenkin aika rennosti, kun on taas Jasulla ollut vähän taukoa treeneistä. Mutta intoa sillä nyt kyllä tuntuisi hyvin olevan :)

Ei kommentteja: