torstai 5. elokuuta 2010

Putkia, putkia ja layerointia

Päästiin taas Jasun kanssa kesälomakauden jälkeen treenailemaan omassa ryhmässä ja ihan oman kouluttajan opastuksella. Tehtiin aika hauskaa rataa. Pitää joskus kokeilla sitä Janenkin kanssa, kun siinä oli kaikenlaisia harjoittelemisen arvoisia juttuja. Tässä ratapiirros:



Tässä tuli paljon putken pimeään kulmaan lähetyksiä ja vielä aika kaukaa. Myös putkesta kääntymisiä, joita onkin tarkoitus nyt tehoharjoitella Jasun kanssa. Mutta ennen kaikkea näin heti tilaisuuden harjoitella "layerointia" kepeiltä putkeen. Ollaan vastaavanlaista harjoiteltu hyppy-putki -yhdistelmällä, mutta ei koskaan kepeillä. Eli ensin tehtiin vaan keppejä ja putkea. Mutta siihen Jasun keskittyminen sitten menikin. Hienosti se kyllä oppi kääntymään putkeen, kun parin toiston jälkeen itse hoksasin, miten homma tuli tehdä. Ottaa jo pujottelun lopussa oikea käsi mukaan ja sitten vaan "vipata" koira putkeen. Hienosti Jasu irtosi :) Mutta sepä tosiaan sekoitti Jasun pään, kun palkka oli kouluttajalla. Palkan pitäisi tulla aina minulta, että saisin Jasun pysymään jotenkuten mukana. Sen takia Jasu haahuili, kun tehtiin rataa kokonaisuudessaan. Löysipä se vielä nakinpalasenkin kentältä, joten siinäpä meni se keskittyminen sitten totaalisesti.. Ääh!

Muuten kyllä Jasu irtosi oikein hyvin putkiin. Ajattelinkin, että pimeät kulmat ei ole Jasulle ongelma. 4. esteen (putki) jälkeen tein persjätön ja heitin vaan Jasun hypyn takaa putkeen. Se meni oikein hienosti :) Mutta koska Jasu ei ollut ihan täysin kuulolla, ei kannattanut jäädä hiomaan käännöksiä kuntoon. Lopussa havaittiin Jasun kanssa paremmaksi valssi ennen kahta vikaa hyppyä. Sillä sain sen täyteen vauhtiin putkissa ja nopeammin mukaan käännökseen. Jaakotus oli hyvä tokavikalla hypyllä.

Pidettiin vähän taukoa ja tein lopuksi vielä radan lopun A:lta lähtien uudelleen paremmaan lelun kanssa. Sitten Jasu teki tosi hienosti :) Vähän ärsyttää tuo haahuilu. Kun se saisi vaan ajatuksensa pidettyä itse tekemisessä, niin tulosta kyllä syntyisi. Jasu kulkee tosi upeasti, kun pää on mukana hommassa. Saapa nähdä miten kaveri kulkee tänään kisoissa. Ollaan siis menossa illalla Kotkaan kisailemaan.

Ei kommentteja: