maanantai 30. elokuuta 2010

Jasun treenailuja

Viime viikolla jäi Janen pentujen syntymän takia treenit vähän vähiin. Mutta tällä viikolla taas yritetään kunnostautua sillä saralla. Tässä kuitenkin yksi parin viikon takainen agilitytreeni, joka jäi silloin raportoimatta:



Jasu kulki taas treeneissä tosi hyvin, vaikka Kuopion kisoissa se ei liikkunut muutamaa päivää aiemmin mihinkään. Taidettiinpa päästä tämä rata ihan puhtaasti maaliin. Erityisen vaikeita kohtia tässä ei minusta ollut. Puomin jälkeen todettiin hyväksi tehdä pieni vekki, että sai paremman linjan putkeen. Ennen A:ta piti malttaa odottaa koiraa hypyllä. Olin kyllä oikein tyytyväinen Jasun vauhtiin :)

Eilen treenattiin sitten taas raunioita. Kouluttaja teki Jasun pään menoksi jo yhden vähän vaikeamman etsinnän. Käski lähettää Jasun etsimään alueen reunasta, vaikka maalimies oli melkein toisessa päässä raunioita. Jasu joutui nyt tekemään selvästi kovemmin töitä. Hyvin se haravoi aluetta sieltä suunasta, mihin haju selvästi kantautui. Välillä Jasu kiipesi korkeammalle tähystämään ja haistelemaan. Lopulta maalimies löytyi ja Jasu oli ihan liekeissä :D Kouluttaja kehui Jasun työskentelyintoa. Sanoinkin siihen, että jos on makkarasta kyse, niin Jasu ei kyllä luovuta.

Nyt on ilmaisukin jo oikein hyvällä mallilla. Jasu tietää jo, että makkaraa saa vain haukkumalla :) Voi kun odotan, että voisin viedä Janenkin treeneihin. Pitää joku kerta viedä se jo alustavasti tutustumaan porukkaan makkararingin muodossa. Ennen sen maitobaarin pienenemistä sitä ei voi kyllä itse raunioille viedä.

Ei kommentteja: