torstai 12. elokuuta 2010

Jasun aktiivikesä..

..senkun jatkuu :D Kerta viikkoon tehokkaat agitreenit ovat tuottaneet tulosta ja Jasu alkaa olla siinä kunnossa, mitä se oli kesän 2009 alussa. Sain viestiä, että ensi viikolla alkaa myös rauniotreenit. Kivaa!

Vähän kyllä harmittaa, kun jää nyt koko kesän ja syksyn treenit pentujen takia Janen kanssa väliin. Talven hallikohtalostakaan ei ole vielä oikein tietoa. Alusta ei ole kuulemma saanut kehuja. Kai meidän ryhmä yrittää sitten treenata ulkona talvella aika paljon :D Ihan jännää toisaalta. Sitten kun pennut alkaa olla vieroitettuja, niin alkaa kyllä Janen kuntoutuskuuri. Ihan hyvin se on kyllä vielä jaksanut lenkkeillä, jos ollaan käyty jossain muualla kuin tässä ihan kodin ympäristössä. Ettei nyt ihan kaikki lihakset lähtisi. No, turha sitä on vielä tässä vaiheessa toivoa. Imettäessä ne lähtee kuitenkin.

Tämä viikko onkin ollut oikein tehoviikko. Ja semmoisena se jatkuu edelleenkin :D Alkuviikosta tehtiin jälkiä koirille metsään. Jasulle vaihteeksi ihan muutaman sadan metrin mittainen jälki. Hienosti Jasu jäljesti, mutta ilmavainuisena tekee vielä aika paljon tarkistuslenkkejä. Vauhtia oli nyt ehkä hiukkasen liikaakin. Kulmat meni ihan viuh vaan enkä edes huomannut, löysikö se mitään makauksia. Mutta kaato löytyi ainakin hienosti ja ihan suoraa linjaa tuli kaadolle.

Eilen sitten oli agilitytreenit. Nyt otin oikein kunnon vinkulelun mukaan ja johan alkoi löytyä Jasusta vauhtia :) Kerrankin tosi upeeta menoa! Kouluttaja kysyi, että onko tämä sama koira, kun kesän alussa :D Radalla oli yksi tosi jännä putki. Se oli laitettu niin kiemuramutkalle kuin vaan saa. Siis semmoiselle siksak-mutkalle. Toisaalta minusta vähän hassua treenata tuommoista putkea. Se kun taisi olla vielä tummakin, niin mistä ihmeestä koira voisi tietää, että semmoinen putki on vastassa?? Tuommoisen treenaaminen minusta vaan hidastaa koiran putkeen menemistä. Näitä vaan aloin mietiskellä kotona treenin jälkeen. Ekan kerranhan täydestä vauhdista Jasu törmäsi putken ekaan mutkaan ja tuli pois. Mutta toisen ja kolmannen kerran löysi tiensä putken läpi. Mutta voihan siellä radalla olla kaikenlaisia ylläreitä tietysti..

Tehoviikko jatkuu tänään Dogishopin järjestämällä koirien muotinäytöksellä, mihin menen esittelemään Kusse&Kutta-tuotteita. Jane olisi tietysti mannekiiniainesta, mutta sille nyt tuskin edes mahtuisi mikään takki päälle. Eli Jasu joutuu hoitamaan tämänkin velvollisuuden. Ehkä me mennään vaan vinkulelun avustuksella. Eli pomppien ylös ja alas kuin joku superpallo ;) Sunnuntaina sitten Kuopiossa pari starttia agilityä. Sitten ensi viikolla pitäisi syntyä jo Janen pennut. Kyllä mua alkaa jo niin jännittää!

Ei kommentteja: