maanantai 8. kesäkuuta 2009

Hylkyjä Tampereelta

Viime torstaina käytiin Jasun kanssa kisailemassa Tampereella. Kyytikavereina meillä oli ihana isovillakoira Tarmo ja Jaana, jotka myös kisaavat nyt kolmosissa. Sää oli aivan kamala. Tuulinen, kylmä ja satoi koko ajan :( Olin ihan jäässä jo ennen ensimmäistä rataa, vaikka olevinaan olin osannut pukeutua oikein. Käytiinpä sitten tekemässä kaksi hylkyä, että aika p***a reissu. Mutta aina oppii kuitenkin jotain. Nyt opin taas sen, että seuraavan kerran pistän taskut kiinni! B-radalta oltaisiin nimittäin saatu "vaan" 10 virhepistettä, ellen olisi tiputtanut palloa taskusta radalle. Vasta maalissa huomasin mokani, kun tuomari heitti pallon minulle. A-radalla oli myös typerä oma kämmi, kun keppivirheestä seonneena unohdin koko radan.. Joo.. ei taida nyt pää vielä kestää tätä 3-luokkaa. Radat oli kyllä oikein mukavia, että niitä ei kyllä voi syyttää ;) No, saapa nähdä miten pää kestää sitten viikon päästä SM-joukkuekisan.. huh huh.

Jaana jaTarppa tekivät myös hylyn B-radalla, mutta A:lla saivat hienosti tuloksen! Vain yksi kielto tuli kepeillä. Onnea Jaana & Tarppa! :) Tässä vielä videot ja lyhyet analyysit meidän radoista:


Jasu mini-3 A-agilityrata: tulos HYL



Pujottelukäsky tuli myöhässä ja muutenkin ajoin Jasun hyvän linjan ohitse. Eli taas pääsimme keppivirheiden makuun.. Ja niin kova into oli Jasulle, että en meinannut saada sitä ekaan väliin ollenkaan. No, kamalasta jankkaamisesta sekosin niin täysin, että unohdin mennä pujottelun jälkeen renkaan ja aidan ja ajoin Jasun ihan väärälle esteelle.. Että näin tällä kertaa.

Jasu mini-3 B-hyppyrata: tulos HYL



Taas keppivirhe! Vaikka lähetys kepeille oli periaatteessa tosi helppo ja käskykin tuli nyt ajoissa. Keppilinja vaan kääntyi vähän muurilta sivuun, enkä tajunnut vekata siihen. Ähh.. Sitten toinen töhötysmoka tapahtui putken jälkeen, kun kutsuin Jasua liian tiukasti putkesta. Ensin meinasin valssata siihen kohtaan. Olisi pitänyt pysyä alkuperäisessä suunnitelmassa, nimittäin valssilla olisin ollut ottamassa Jasua hyvin esteen yli. No, taas opin jotain. Niin ja hylkyhän tässä tuli siitä, että Jasun pallo tippui taskusta jonnekin radan varrelle. Kyllä kismittää! :D

Jasu toimi upeasti molemmilla radoilla ja se harmittaa, kun homma kaatui omaan tunarointiin. Vähän on nuo kontaktit nyt hitaat, niitä pitäisi treenailla kyllä.. Ja vaikka mitä muutakin, mutta ei tässä kyllä ihmeitä pysty ennen SM:iä tekemään :D

Ei kommentteja: