sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Mikkelin reissu

Käytiin kisaamassa kokonaiset 6 rataa Mikkelissä koirien kanssa. Eipä sitten vieläkään tullut niitä kaivattuja nollatuloksia. Ei Janelle 1-luokasta sitä viimeistä eikä Jasulle 3-luokasta sitä ensimmäistä :D Mutta ihan hienoja suorituksia kyllä saatiin aikaan: Viideltä radalta tulos ja yhdeltä vain hylky. Nollat oli lähellä molemmilla koirilla. Mutta hitsi vie, kun Janen renkaan ohitukset jatkuu! Ja Jasu taisi tehdä elämänsä ensimmäisen alastulokontaktin virheen!

Tässä taas perinteiset videopostaukset (Jeren mauttomilla kommenteilla höystettynä) ja kootut selitykset:

Jasu mini-3 A-agilityrata: ratavirhe 5, aikavirhe +6,53, tulos 11,53, sijoitus ?




Vähän tahmaista menoa paikoin, mutta kuitenkin ihan ok rata. Tarkoitus oli hidastaa kunnolla Jasun vauhtia ennen keppejä, mutta koska se oli niin hyvässä menokulmassa, annoin sen vaan mennä. Vauhti oli liian kova, joten se painoi toisesta välistä ohi. Että näin TAAS!

Jasu mini-3 B-agilityrata: ratavirhe 5, aikavirhe -3,52, tulos 5, sijoitus ?




Tässä radassa oli jo ihan mukava meininki :) Mutta voi harmin paikka, kun Jasulla oli vähän liian kiire puomilla ja sieltähän se kontaktivirhe napsahti! Mutta ihan kiva oli viimein saada oikea-aikainen tulos 3-luokasta. Päästiin siis ihan mukavasti ihanneajan ali. Joten toiveita on, että sinne voitaisiin ihan kevyesti nappisuorituksella päästä tulevaisuudessakin :) Tietenkin palkintopallille pitäisi noilla ajoilla jo aika pahasti muiden epäonnistua..

Jasu mini-3 C-hyppyrata: ratavirhe 10, aikavirhe +3,37, tulos 13,37, sijoitus ?




Ihan hyvä rata tämäkin. Paitsi taas tuli pujotteluun menossa virhe.. ja kämmäsin sitten takaakierron siihen perään. Mutta alku ja loppu radasta sujui kyllä aika mainiosti :D Loppuun tein mielestäni aika hienon ohjauksen putkeen aidan takaa. Samantyyppistä oltiin harjoiteltu Janen kanssa, mutta osasipa Herra Pyllerökin tehdä sen oikein mallikkaasti :D

Jane mini-1 D-agilityrata: ratavirhe 5, aikavirhe -2,66, tulos 5, sijoitus 1.




Keli oli sunnuntaiaamuna aivan kamala! Satoi lähes kaatamalla ja kenttä oli yhtä mutavelliä. Vähän jännitin, että miten meidän prinsessa kulkee. Käytiin lämmittelyesteillä vinkulelun avustuksella ja huomasin, ettei märkä menoa haitannut. Joten täysillä vain tulta päin :D Vähän kyllä videolta huomaa, että Jane liukasteli radalla. Itse en kyllä onneksi. Mutta niinpä siinä vaan kävi heti alussa, että renkaasta mentiin taas tyylikkäästi ohitse. Voi voi.. Tämä suoritus riitti kuitenkin 1.sijaan, koska nollatuloksia ei tällä radalla tullut :D

Katsokaas muuten, että mitä Jane tekee keinulla. Vesi oikein loiskahti, kun keinu osui maahan. Jane jäi vähän ihmettelemään tuota kummastusta. Jatkoa tähän kertomukseen seuraa F-radalla ;)

Jane mini-1 E-hyppyrata: tulos HYL




Kuten Jeren loppukommentista kuuluu "sehän meni ihan pökäleeksi" :D Mietin tosi paljon ennen rataa noita kahta kohtaa, missä sitten juuri menen kämmäämään. Takaaleikkaus keppien jälkeen oli haastava. Toinen vaihtoehto olisi ollut valssi, mutta pelkäsin, että Janen pujottelu häiriintyisi. Ja sittenhän siinä pujottelun, putken ja valssipyörimisen jälkimainingeissa sekoitin kaksi hyppyä toisistaan. Juuri niin kuin olin ajatellutkin, että voisi käydä! Kaksi aitaa vierekkäin, joista oikea olisi siis ollut se jälkimmäinen, jonka Jane nyt hyppäsi korjausliikkeeni takia väärään suuntaan. Äh! Muuten taas Janelta erittäin loistavaa työtä! Meidän eka ja oikein onnistunut hyppyrata :) ..Tässä ei edes ollut rengasta! Kyllä sitä nollaa taas kovasti tarjottiin, mutta ei kun ei..

Jane mini-1 D-agilityrata: ratavirhe 5, aikavirhe -5,13, tulos 5, sijoitus 2.




Kyllä nyt ihan oikeesti ottaa päähän! Siis aivan mielettömän upea rata ja Jane ei osannut taaskaan hypätä renkaan läpi ensimmäisellä yrittämällä! Täytyy ehkä vähän kuitenkin kehua meitä: Katsokaa nyt miten hienosti Jane haki kepit! Vauhti ei hidastunut tippaakaan! Mutta ei se auta, kun toinen asia on ihan persiillään.. Nyt sitä renkaan tehotreeniä on pakko alkaa tekemään, oikeesti! Grr..

Tällä irtosi kuitenkin sija 2. Vauhti oli aika huikeaa, ilman renkaan ohitusta aika olisi ollut varmaan jo oikein mainio.

Vielä jatkokertomusta D-radalta. Katsokaas, mitä Jane tekee tässä keinulla. Tietenkin tarkastaa kääntämällä päätä puolelta toiselle, että mistä ne "loiskeet" on tulossa :D Hassu oppivainen eläin :D ..oppisi vaan menemään sen renkaankin ;)


Tässä vielä kuva Janesta palkintopystiensä kanssa (jotka oli tietenkin prinsessalle sopivaa värisävyä). Kirjoittelen pian myös vähän pidempää matkakertomusta yonsterin monsterit -blogiin.


Ei kommentteja: