keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Irtoamista ja haltuunottoa.. jälleen

Tiistaina tehtiin Veikkolassa tämmöistä pätkää:



Oltiin ihan keskenämme, mutta onneksi Jere lähti mukaan kuvaamaan ja kantelemaan esteitä :) Tehtiin rataa Janen kanssa pikku pätkissä, että saatiin paremmin kuvattua ja muutenkin hiottua juttuja kuntoon. Hyvin meni ja intoa oli ihan mukavasti, vaikka pitkään treenattiin ja maanantaina oli ollut fyssarikin. Putkella Jane pääsi tosi hyvin vauhtiin. Muurilla tein valssin ja se pääsi helposti vähän valahtamaan. Ennen putkea hypyllä nro 6 harjoiteltiin "tähän"-käskyä lelun avulla ja samaa harjoitusta tuli sitten loppuun myös ennen tokavikaa hyppyä. Se oli kaikkein vaikein kohta ja Jane valahti helposti hypyn väärälle puolen.

Samoja harjoituksia jatkettiin Sporttikoirahallilla keskiviikkona. Tehtiin haltuunottopätkiä Savikon viime viikon treenistä ja vähän irtoamisjuttuja myös. Hyvin oli taas vauhtia aluksi. Välillä treenasin Jasunkin kanssa, joten Jane odotteli autossa. Sen jälkeen into pääsi vähän laskemaan. Valeraskautta on selvästi taas ilmassa, kun Jane otti vähän häiriötä hallin toisella puolella treenaavasta koirasta ja sen äänekkäästä ohjaajasta. Joten lopun kahden esteen välistä vetoharjoitus jäi vähän hitaanlaiseksi. Olis voinut sen jättää kokonaan tekemättä. Mutta ihan jees fiilikset jäi tämän alkuviikon treeneistä kuitenkin :)

Lauantaina olisi vuorossa kisat Riihimäellä. Ilmoitin Jasunkin yhdelle hyppyradalle. Tehtiinkin Sporttikoirahallilla vähän hyppyratatreeniä Jasun kanssa. Hyvältä näyttää nyt taas Jasun meno. Fyssarista oli nyt selvästi kovastikin paljon hyötyä :) Kaveri liikkuu selvästi nyt paremmin ja ravaakin aika kovaa vauhtia hihnassa, eikä nosta niin helposti köpöttelylaukalle. Treeninkin jaksoi paljon paremmin kuin viime viikolla. Kiva juttu!

Tässä vielä muutama Jeren ottama kuva koirista tiistailta:


Jasu teki vaan kuvaa varten vähän putkea ja matalaa hyppyä


Nyt on Janen lelun päässä pitkä naru, niin pystyn heittämään sitä paremmin ;)


Innokas pujottelija Jane

Ei kommentteja: