sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Videopäivitystä

Tuntuu nyt painottuvan tämä treeniblogi vaan kisapäivitysten raportoimiseen. Kovasti ollaan kyllä treenailtukin ja treeniratoja olen piirtänyt muistiin. Pitää laittaa ne tänne joku päivä vaikka kaikki samaan postaukseen. Kahdet kisat on jäänyt tänne raportoimatta, joten korjataan asia nyt. Päytiin kuun alussa Janen kanssa Pieksämäellä kisoissa ja eilen oli omat kisat Polleparkissa. Huikeita tuloksia ei olla saatu aikaan, mutta varsinkin eiliset radat oli oikein mukavia. Janesta alkaa löytymään vauhtia koko ajan enemmän. Treenitkin on mennyt nyt ihan kivasti. Välillä tuntuu, että saan juoksta ihan täysiä, että perässä pysyn :) Myös tokoa ollaan treenailtu Janen kanssa. Ilmoitin sen uudelle ALO/AVO-tokokurssille Doggieen. Kivaa on ollut ja ollaan opittu taas paljon uutta. Erityisesti malttaminen ja oman vuoron odottaminen on parantunut selvästi tässä ihan muutamassa viikossa.

Mutta tässä nyt ne puuttuvat kisapäivitykset:

Pieksämäki 7.11.2009

Jane mini-1 A-agilityrata: tulos HYL



Ihan hirveä rata! Yritin alkuun jotain ihmeen jaakotus-kikkailua ja eihän se tietenkään onnistunut. Sitten olin ihan myöhässä valssissa ennen ekaa putkea ja sittenhän Jane tietysti sujahti väärään päähän. Yksi aitakin jäi suorittamatta tyylikkäästi ja kepeillä yritin jotain omia kikkailuja. Kokeilin, josko Jane pujottelisi ihan ilman ohjausta ja tietysti unohdin sitten kokonaan sisäänmeno-ohjauksen :D Kyllä sitä taas oltiin niin tumpeloa että! Montako hylkyä sitä voikaan tehdä yhdellä radalla..

Jane mini-1 B-agilityrata: tulos HYL



..ja heti perään sitten toinen hylkäys. Kummallisesti Jane luki tässäkin väärän pään putkesta. Vastakkainen käsi olisi ollut pop. Jane vähän himmaili jotain alussa, mutta muuten oli ihan ok menoa. Paitsi loppusuora sitten oli aivan kaamea. Ensinnäkin pöytä oli Janelle ihan kummastus, vaikka sitä ollaan kyllä silloin tällöin muistuteltu treeneissä. Lopussa sitten pujottelun jälkeinen pussi kostautui. Sitä taas ei olla harjoiteltu tarpeeksi! Houkutus oli liian suuri, eikä Jane malttanut pujotella loppuun asti. Ettäs näin. Taas vaan hylkyjä Pieksämäeltä.

Jyväskylä (Polleparkki) 28.11.2009

Jane mini-1 A-agilityrata: ratavirhe 5, aikavirhe -9,46, tulos 5, sijoitus 2.



No, saatiinpa me viimein sentään yksi tulos aikaan :D Olen tosi tyytyväinen tähän rataan. Tehtiin ehdottomasti nopein aika tähän mennessä meidän kisauralla. Mutta ennen keinua tuli vähän kiire ja jouduin korjaamaan Janen linjaa. Tämän takia keinu taisi tulla Janelle vähän yllätyksenä. Siitäpä sitten tuli kamalan ruma lentokeinu! Muuten tosi hieno rata. Jane kulki nyt tosi ihanasti ja luki hyvin esteitä. Päästiin vielä palkinnoillekin, kiva :)

Jane mini-1 B-agilityrata: tulos HYL



Toisella radalla tuli sitten vähän harmillinen hylky. Alku lähti tosi vauhdikkaasti..ehkä vähän vauhdikkaamminkin, kuin olin odottanut, joten tuli tosi kiire kepeille. Valssi oli myöhässä ja estin näkyvyyttä, joten Jane ei hakenut ekaan väliin. Sitten lopussa hätäilin kääntöä aidalle, joten Jane ei pujotellut vikaa väliä. En jaksanut korjata, joten hylky tuli. Harmi homma. Muuten tosi hyvä rata, tosin A:n kontaktille Jane ei ihan pysähtynyt. Pitäisi nyt vaan alkaa luottamaan siihen, että Jane osaa pujotella vasemmaltakin puolen ohjaten! Se on ollut meille se vaikeampi puoli, joten yritän aina kisoissa ottaa varman päälle. Ja sen takia sitten tulee tämmöisiä kämmäysohjauksia. Olenkohan ennenkin sanonut samaa? ;)

Mutta ihan hyvä fiilis jäi tämän vuoden vikoista kisoista. Vähän haaveilin, että olisi saanut Janen sinne 2-luokkaan tämän vuoden puolella, mutta eipä tämä nyt maailmanloppu ole. Saatiin sentään upeita tuloksia aikaiseksi. Kisaura alkoi 15.8. hienosti nollatuloksella. Toinen nolla saatiin heti perään omissa kisoissa. Muuten ollaan saatu vaan vitosia ja muutama hylky. Että ei varmaan tarvitse tuloksia hävetä :) Aina ollaan päästy alle ihanneajan, kun ollaan tulos saatu. Tästä on hyvä jatkaa.

Ei kommentteja: