maanantai 6. heinäkuuta 2009

Agirotu09

Viikonlopuksi reissattiin Nastolaan Agirotuun kisailemaan. Alun perin minun piti kisata Janenkin kanssa ekoissa virallisissa, mutta (onneksi) sillä oli vielä juoksut sen verran päällä, että peruin startit. Olisi kyllä tullut aikamoista säätöä, jos olisi pitänyt kokonaiset 7 rataa käydä juoksemassa. Hyvässä lykyssä koirien radat olisi menneet vielä päällekäinkin. Ehkä olen ensi vuonna sitten viisaampi ;) Jane ei muutenkaan ole kyllä vielä kisavalmis, joten ehkä me vielä vähän aikaa treenaillaan.

No, sitten ne Jasun startit. Perjantai-iltana oli ohjelmassa ensimmäinen rata. Se oli kyllä heti niin vaikea, että eipä osunut meidän kohdalle SM-kisoissakaan moista. Ehkä vaikein paikka oli kahden aidan sarjaeste, jossa piti kuljettaa aluksi tiukasti aitojen välistä. Ja väliä aidoilla oli ehkä vaan metrin verran! No, siinähän me tietysti sitten mentiin kämmäämään. Mutta hylky tuli radalla kyllä jo heti alussa, kun möhläsin takaakierron. Lähdin kääntämään Jasua liian aikaisin. Ja muutenkin se vähän haahuili taas omiaan. Muurin jälkeen karkasi melkein radalta. Mutta ihan oma vika toisaalta kyllä, kun en kertonut sille, minne ollaan menossa, vaan Jasu hyppäsi ihan tyhjään. Mutta sentään tein yhden onnistuneen jaakotuksen A:n jälkeen, joten jotain vaikeampaa ohjausta tuli sentään kokeiltua :) Mutta vähän liian löysä olin radalla, joten seuraavalla päätin olla napakampi. Tässä vielä video radasta:

Jasu mini-3 A-agilityrata: tulos HYL




Jasu mini-3 C-agilityrata: tulos HYL

Lauantaiaamun rata menikin niin käsille kun olla ja voi, että en laita edes videota näytille :P Jasu oli aivan kahvilla heti alusta, eikä sitä kiinnostanut homma pätkääkään! Se sai minut oikeasti miettimään, että onko sillä joku paikka kipeänä.. Päästiin ehkä 5 ensimmäistä estettä, jossa Jasu haahuili ihan minne sattuu. Lopulta se karkasi tuomarin teltalle. Yritin kyllä kaikkeni ja olin mielestäni tosi napakka. Jasua ei vaan kiinnostanut tehdä hommia.. ei voinut mitään. Poistuimme siis radalta, ja menin leluostoksille.

Seuraava rata sujuikin sitten yllättäin ihan hyvin uuden ketunnahkalelun avulla :D Leikittiin sillä koko ajan ennen starttia ja Jasu haistoi sen olevan taskussani. Olin kyllä aika kohmeessa koko radan ja jännitin, että milloin Jasu alkaa taas haahuilemaan. Joten omien kämmieni takia, emme päässeet ihanneaikaan. Mutta muuten puhdas nolla ja eka tulos 3-luokasta!! Jee :) Ehkä tästä tulee vielä jotain :D Rata oli aika helppo ja nollatuloksia tuli paljon, joten me oltiin vasta sijalla 45. Alla video radasta:


Jasu mini-3 D-agilityrata: ratavirhe 0, aikavirhe +3,39, tulos 3,39, sijoitus 45.



Sunnuntaina oli sitten ohjelmassa joukkuekisa. Me osallistuttiin Jasun kanssa russelijoukkueeseen nimeltä Ruudikkaat russelit :D Joukkueessa siis oli Laura-Marja & Napu, Malla & Wappu, Pasi & Nikke ja me. Hienosti selvittiin kaikki radasta, paitsi me mentiin sitten Jasun kanssa kämmäämään kepeillä oikein urakalla. Siinä tuhlaantui paljon aikaa, kun Jasu haahuili taas jotain. Mutta tosi hieno suoritus koko joukkueelta. Erityisesti Pasin ja Niken meno näyttää tosi hienolta :) Joukkueen sijoitus oli lopulta 17.



Kiitos kaikille tutuille ja vähän tuntemattomammillekin mukavasta viikonlopusta! Jasu pääsee huomenna fysioterapeutin käsittelyyn. Katsotaan löytääkö hän tuosta koirulista jotain huolen aihetta.. Kisatauko on ainakin nyt paikallaan.

Ei kommentteja: