maanantai 23. helmikuuta 2009

Hyvä meininki möllitreeneissä uudessa hallissa

Eilen alkoi kevättreenijakso ihan uudessa paikassa. Jatti on nyt saanut järkättyä vuoroja Polleparkin uuteen maneesiin. Siellä onkin aivan mahtavat tilat treenata! Halliin saisi vaikka kolme täyspitkää kisarataa! Sunnuntaiaamuna siellä treenaakin kolme ryhmää samaan aikaan ja kahdessa vuorossa peräkkäin. Eli kokonaiset 6 ryhmää saa treenattua aamulla klo 9-12. Jasua en ilmoittanut Polleparkkiin ollenkaan hevosenkakkapallukoiden syömisen pelossa. Janen ilmoitin mölliryhmään, mutta koska se on vielä mammalomalla, Jasu saa treenata nyt ainakin ekat pari-kolme kertaa Janen vuorolla. Siispä sunnuntaiaamuna kampesin itseni ylös aikaisin ja suuntasimme Jasun kanssa treenaamaan. Vähän jänskätti, että mitä siitä tuon hajunenän kanssa tulee.

Mutta turhaan jänskäilin. Jasu toimi kuin unelma! Oli pitkästä aikaa mukavaa tehdä vähän helpompaa rataa kakkosluokan kieputuksien sijasta ;) Mutta itse asiassa varauduin jo siihen, että tulisimme tekemään jotain lyhyitä noin 10 esteen sarjoja. Mutta eiköhän me tehty ihan kisamittaista rataa! Siinä olisikin Janelle riittänyt haastetta kerrakseen.. Mutta Jasun kanssa selvitimme radan ihan ilman sen suurempia ongelmia. Jasussa oli jopa ihan kiitettävästi vauhtia, eikä se haistellut yhtään! Mutta A:n jätin kyllä suosiolla suoritettavaksi erikseen, koska meillä on kontaktien uudelleenopettelu kosketusalustan kanssa vielä niin kesken. Palkkasin Jasun siis ennen A:ta ja otettiin sitten pari toistoa A:lla ihan hihnan kanssa. Se sujui hienosti, kun nyt muistin ottaa naksuttimenkin mukaan. Alustalle pysähtymisestä naksaus ja vapautus namikupille palkkioksi. Parin onnistuneen toiston jälkeen uskalsin jo kokeilla ilman hihnaa ja lopuksi jopa otettiin koko loppusuora A:lta eteenpäin. Jätin namikupinkin pois ja Jasulle riitti palkkioksi, että sai jatkaa matkaa. Kyllä naksuttimen kanssa hommaan tuli selvästi selkeyttä :)

Tehtiin myös keinua samalla systeemillä. Siinä Jasu yritti varastaa pari kertaa ja ekalla kerralla teki jopa lentokeinunkin! Oli vaan ilmeisesti niin täpinöissään uudesta hallista ;) Mutta selkeesti kyllä keinulla Jasulle ei ole niin selvää, että miten kosketusalustan kanssa toimitaan. Mutta A:lla se kyllä toimii kuin unelma!

Tässä vielä ratapiirros tämän kerran treenistä:


Ei kommentteja: