perjantai 21. lokakuuta 2011

Putki-pujottelu -erottelu

Nyt meillä on pieni vauva ja ollaan synnytyksestä hyvin toivuttu, joten jatkukoon täällä treeniblogissa juttu taas vähän aktiivisempaan tahtiin :D Viime tiistaina treenattiin omissa agitreeneissä putken ja pujottelun erottelua. Haluan ehdottomasti tämän treenin muistiin, joten laitetaanpa ratapiirros ja sepostusta tänne.



Treenin idea oli se, ettei putkiin saanut mennä. Ne olivat ihan suorastaan kiinni kepeissä. Aluksi oma ajoitus oli ihan hukassa ja tietysti Jane sujahti putkeen monta monituista kertaa. Ensin tehtiin rataa numerojärjestyksessä. Tarkoitus oli itse mennä keppien oikeaa puolta. Anna-koutsi antoi vinkiksi, että minun tulee asettua vastaanottamaan koiraa hypyltä ihan suorastaan putken U:n keskelle katse poispäin kepeiltä. Eli siis pakkovalssi oli se juttu. Ilman lelua homma ei kyllä onnistunut. Lopulta sain Janen kuitenkin tulemaan "tähän"-käskyllä hienosti kiinni leluun ja siitä sitten käänsin sen kepeille. Hienoa! Jane pujotteli kuulemma ihan täydellä vauhdilla ja todella matalana. Vau :) Oma liike vaan vastaantulevan putken takia pysähtyi monesti keppien lopussa. Siinä Jane sitten lopetti pujottelemasta. Jotta oma liike jatkui, layeroin toisen putken. Se onnistui hienosti :)

Sitten tehtiin vielä rataa toiseenkin suuntaan (kirjainjärjestyksessä). Siinä menin taas keppien oikeaa puolta, niin että vedin niistolla Janen ekaan väliin. Tämä oli ehkä helpompi, vaikka oma käsi oli välillä ties missä.

Jasukin teki radan nopsasti. Jasu ei ole niin putkihullu, mutta kyllähän sekin sinne pari kertaa sujahti. Hyvin kääntyi Jasukin tiukassa kulmassa kepeille ja layerointikin onnistui ekan kerran. Taitavat russet!

Ei kommentteja: